<

Banor


Våra utmaningar

Antal deltagare:
Success rate:


Antal deltagare:
Success rate:


Antal deltagare:
Success rate:


Om spelet


Vi öppnar med 4 helt nya banor i slutet av sommaren. Vi finns på Sankt Larsgatan 33 i centrum!

Escape House Linköping erbjuder ett spännande Room Escape-spel som saknar motstycke. Du och dina medspelare låses in i ett okänt rum fyllt med mystiska meddelanden och föremål. Du vet att du måste bryta dig ut innan tiden rinner ut. Samla alla era förmågor för att hitta ledtrådar, knäck koder och nyttja rummets resurser för att bryta er ut till friheten, om ni nu vågar anta utmaningen.

Hitta dolda meddelanden, utnyttja rummens föremål och lös häftiga utmaningar i dessa utbrytarspel. En kombination av påhittighet, klurighet och samarbete belönas. Det är alltså inte smarthet som kommer att avgöra om du kommer att klara utmaningen. Detta spel kommer att sätta era olika förmågor på prov och svetsa samman er som lag.Escape House är den perfekta aktiviteten att göra i Linköping en regnig såväl som solig dag!

Passar utmärkt som företagsevent, men även som möhippa, svensexa, turistaktivitet, en aktivitet att göra med familjen eller varför inte med kompisgänget? 


Boka


Bokningssystemet kommer öppna under sommaren!

Pris: 250 kr per person och rum.

För bokning inom 24 timmar ring: ________!


Prison Break Trapped The Chapel
       Vecka 38       
(September 2017)
18
Mån
19
Tis
20
Ons
21
Tor
22
Fre
23
Lör
24
Sön

Bilder


Vårt lag


Frågor och svar


Då dras det tid från er bokning. Ni har en timmes bokning, och då vi oftast har bokningar efteråt behöver vi följa tidsschemat.
Alla våra rum är kameraövervakade av säkerhetsskäl samt för att så effektivt som möjligt kunna hjälpa de spelande vid behov!
Det beror på vilket rum ni har tänkt spela. Kolla gärna "Banor" i menyn för att hitta rekommenderat antal för varje enskild bana.
Att anta ett escape room är en perfekt AW-aktivitet, det är helt okej att ta med alkohol och dricka hos oss då ni är slutna sällskap, dock ej inne i banorna. Vi förbehåller oss dock rätten att avbryta spelet om vi ser att ett sällskap inte kan sköta sig med anledning av berusning. Escape games upplevs bäst i nyktert tillstånd!
Ordinarie pris är 250:- per person. Student - och barnpriset är 225:- per person.
Man kan antingen komma förbi lokalen och betala samt hämta upp presentkort. De andra alternativ som finns är betalning via swish och att vi sedan postar eller mailar presentkortet/presentkorten. Det går även bra att köpa presentkortet direkt här på siten.
Det går absolut att betala med faktura!
Swish, faktura samt kortbetalning!
Alla banor går att spela på svenska och engelska.
En spelomgång i ett av våra Escape Rooms tar maximalt 60 minuter, men ni kanske kan lösa det snabbare än så? Räkna också med att ni måste vara där tio minuter innan för att hinna få instruktioner.
Definitivt inte. Våra escape rooms är inga IQ-test och kräver inga mattekunskaper, utan det är snarare fantasi, innovativa ideér och tänkande utanför boxen som belönas i Escape House olika utmaningar. Av erfarenhet har vi märkt att det är heterogena grupper med olika åldrar och varierade förutsättningar som lyckas bäst i Escape House.
Det är naturligtvis individuellt, men då vårt spel har unika individuella ledtrådar som anpassas efter gruppen så kan svårighetsgraden anpassas. Det gör att samma utmaning kan passa ett vuxet gäng som barnfamiljen.
Vi är övertygade om att det är både roligast och mest utvecklande att göra detta tillsammans med sina barn. Om de trots detta vill spela själva så går det bra om någon i sällskapet är 15 år eller äldre.
Absolut! Barn från c:a 12 år och uppåt kan delta och bidra till spelet i allra högsta grad. Om ditt/dina barn är yngre än så kanske de inte bidrar till lösningen i samma utsträckning, men de kan ändå uppskatta spelet då det ingår en del moment som är häftiga och kan utföras även av yngre!
Ja det går bra, vi erbjuder skräddarsydda lösningar för stora gäng och kan ta emot cirka 28 besökare på 2 timmar. Vi erbjuder även möjlighet till catering etc. Ring eller maila oss för mer information och offert!
Som senast kan du boka 24 timmar innan den aktuella speltiden. Kommer man på att man vill köra tätare inpå så går det bra att ringa för att se om det finns några tider lediga! Det går även bra att boka många månader i förväg om man vill vara säker på att få en specifik tid.
Det beror helt på. Olika personer har olika lätt olika escape rooms då det är olika sinnen som testas. Kolla gärna in success-raten för de olika banorna för att se vilken bana som är svårast enligt statistiken!
Ja. Vi har haft många personer som har spelat med klaustrofobi och aldrig tyckt att det har varit jobbigt. The Chapel har dock lite trängre utrymmen än Trapped och Prison Break, så den kanske inte är att rekommendera om man har svår klaustrofobi.
I Escape House Gothenburgs utmaningar spelar du endast tillsammans med det sällskapet som man kom dit med.
Alla i sällskapet kommer hamnar i samma rum och man spelar alltså tillsammans.
Escape House är en perfekt aktivitet för företaget eller det större sälskapet, det går att dela upp er om ni är i flera gäng, där man kör några i varje bana. En person kan dock inte köra alla banor samtidigt utan får köra dem efter varandra.
Andra namn för denna typ av spel är Quest room, Room Escape, Escape Room, Live Room Escape, Real-life Escape Room,Escape Game, utbrytningsspel, utbrytarspel. Det går även att liknas med "Fångarna på fortet".
Våra 3 olika utmaningar har olika teman och helt unika problem att lösa för att ta sig ut. Prison Break är något enklare än de andra banorna men fortfarande svår nog för alla. Prison Break är en linjär bana vilket innebär att en lösning leder till nästa. Trapped har flera parallela spår vilket innebär att det finns flera problem att lösa samtidigt. Chapel är en blandning av båda och är en bana med 2 delmål, att först hitta den helige gral och att sedan ta isg ut med den!
Vi hänvisar till ett reportage skrivet av GöteborgsPosten angående vår anläggning i Göteborg. http://www.gp.se/kulturnoje/1.2997181-goteborgarnas-nya-noje-inlast-i-skrackrum Observera att utmaningarna i Linköping är annorlunda men konceptet är densamma!
VI erbjuder flera sorters catering i samband med er upplevelse hos oss! Självklart går detta att ordna specialkost så länge vi vet om det när vi gör beställningen till cateringfirman.
Ja vi har en mindre ljudanläggning som kan lånas ut till gäster som äter vår catering eller sälskapet som har bokat anläggningen under flera timmar.
Om du väljer vilka tider ni vill spela och trycker boka så kan ni se de olika alternativen för catering. Det finns allt från lite lättare förtäring till en festligare måltid! Escape House är ett perfekt ställe att arrangera ett firande eller kick-offen för jobbet!
Vi finns på gråberget i majorna i centrala Göteborg. Adress: Stortoppsgatan 3, 414 57 Göteborg
I närheten av vår lokal ligger hållplatsen Trädgårdstorget vilket är närmsta hållplats för att ta sig till oss.
Närmsta parkering hittar ni i Detektiven Öppettider: 06-24 alla dagar Pris: 00-24 alla dagar. 15 kr/tim 08-22 därefter 1kr/tim 22-08. Max 85 kr/dygn och tillfälle.
Vi vill gärna att man är här ca 10 min innan bokad tid så att vi hinner köra introduktion.
Om man är ett stort gäng som skall dela upp sig så kan det underlätta att redan ha delat upp sig i grupper innan man kommer hit.
Nej, det behöver man inte!

Presentkort


Lägg till alla som presentkortet ska gälla för

Kontakta oss


Många vanliga frågor är besvarade under rubriken Frågor och svar. Kika gärna där för att få ett snabbare svar!

Du kan även nå oss på telefon

Adress: Sankt Larsgatan 33, 582 24 Linköping. Tel: 013-146 500, E-post lkpg@escapehouse.se